Stay at Hotel Pleso and feel like home!

O hotelu

Hotel Pleso

U Velikoj Gorici nedaleko od zračne luke Franjo Tuđman (500 m) smješten je Hotel Pleso, prvi privatni hotel s tri zvjezdice. Hotel je prikladan za smještaj poslovnih ljudi, prolaznih gostiju i turista u proputovanju.

U sklopu hotela nalazi se prostrani parking (pod stalnim video nadzorom) za 20 vozila, s mogućnošću čuvanja istih. Za relaksaciju i uživanje našem gostu nudimo ugodnu atmosferu u našem caffe baru. 

Vrhunski uređene sobe s detaljima i materijalima pružaju udobnost i toplinu. Poseban dojam ostavljaju umjetničke slike koje ukrašavaju unutrašnjost hotela i sobe.

 

Sobe, kao i unutrašnjost hotela sadržajno su originalno osmišljene prema idejama vlasnika. Svaka od 27 soba namještena je i obogaćena pažljivo biranim detaljima namještaja. Zidovi su bogato ukrašeni sa 120 slika, ulja na platnu i grafika, slikara Vladimira Zopfa koje su u vlasništvu Tomislava Kolareca. Stoga u Hotelu Pleso vlada neklasična “kućna” atmosfera što ga čini posebnijim od drugih hotela.

Hotel raspolaže sa 17 jednokrevetnih i 10 dvokrevetnih soba te dva apartmana.

U sklopu hotela Pleso nalazi se “Dvorana vitraja” koju je osmislio velečasni Zlatko Sudac. Originalnost vitraja je u kombiniranim tehnikama koje je autor koristio, a koje se po prvi puta mogu vidjeti na vitrajima